Vozol 10000

Vozol 10000, 10.000 nefese kadar (reklamı yapılan sayı, garanti edilmez) dağıtmak üzere tasarlanmış tek kullanımlık bir elektronik sigara cihazıdır. İşte bu konuda bilmeniz gerekenlerin bir dökümü:

Vozol 10000
Filtreleri Göster

Gösterilen sonuç sayısı: 26

Gösterilen sonuç sayısı: 26

Vozol 10000 Nedir?

Özellikler:

  • Tek kullanımlık: Bu, cihazın e-sıvı ile önceden doldurulduğu ve boşaldıktan sonra yeniden doldurulamayacağı anlamına gelir. Kullandıktan sonra çöpe atıyorsunuz.
  • Yüksek Puf Sayısı (10.000 olarak reklamı yapılıyor): Bu nefes sayısı tek kullanımlık elektronik sigaraların çoğundan önemli ölçüde daha yüksektir, ancak bunun bir tahmin olduğunu ve kullanıma bağlı olarak değişebileceğini unutmamak önemlidir.
  • Önceden doldurulmuş E-sıvı: Aroma ve nikotin gücü (varsa) önceden belirlenir ve değiştirilemez.
  • Kompakt ve Taşınabilir: Tek kullanımlık elektronik sigaralar genellikle küçük ve hafiftir, bu da onları taşımayı kolaylaştırır.
  • Kullanımı Kolay: Bu cihazlar genellikle herhangi bir düğmeye basmayı veya ayar ayarlamasını gerektirmez; Etkinleştirmek için nefes almanız yeterlidir.

Önemli Hususlar:

  • Sağlık Riskleri: Vozol 10000 gibi e-sigaralar risksiz değildir. E-sigara buharındaki kimyasalların solunması akciğer tahrişi, öksürük ve nefes darlığı gibi olumsuz sağlık etkilerine neden olabilir. E-sigara kullanımının uzun vadeli etkileri hala bilinmemektedir.
  • Nikotin Bağımlılığı: Vozol 10000’in içindeki e-likit, oldukça bağımlılık yapıcı olan ve gelişmekte olan beyne zarar verebilecek nikotin içerebilir. Nikotin içeriği bölgenizdeki düzenlemelere bağlı olarak değişebilir.
  • Çevresel Etki: Tek kullanımlık elektronik sigaralar elektronik atık üretir ve geri dönüştürülemez.
  • Belirsiz E-sıvı İçeriği: Vozol 10000’de kullanılan yeniden doldurulan sıvı açıkça etiketlenmemiş olabilir, bu da tam olarak ne soluduğunuzu bilmenizi zorlaştırır.

Etraflı:

Vozol 10000 kullanma kararı size kalmış. Ancak bu ürünü kullanmadan önce olası sağlık riskleri, nikotin bağımlılığı, çevresel etkiler ve bilinmeyen e-likit içeriği hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir. Göz önünde bulundurulması gereken bazı ek noktalar şunlardır:

  • Alternatifler: Sigarayı bırakmanın bir yolunu arıyorsanız danışmanlık, ilaç tedavisi ve elektronik olmayan sigaralar gibi daha güvenli ve etkili yöntemler mevcuttur.
  • Yeniden doldurulabilir kapsül sistemleri: Elektronik sigara kullanmaya hazırsanız, yeniden doldurulabilir kapsül sistemi uzun vadede daha iyi bir seçenek olabilir. Genellikle tek kullanımlık ürünlere göre daha uygun maliyetli ve çevre dostudurlar.

Vozol Gear 10000 Özellikleri

  1. Uzun kullanım süresi: Gear 10000, uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır. Bu cihaz, 10.000 nefes kadar kullanılabilir.
  2. Büyük e-likit kapasitesi: Gear 10000 serisi, 20-25 mL arası e-likit kapasitesine sahiptir. Bu, sık sık dolum yapmadan uzun süreli kullanım sağlar.
  3. Yüksek kapasiteli pil: Bu cihazlar yüksek kapasiteli bir pil ile donatılmıştır, böylece uzun süreli kullanım sağlar.
  4. Nikotin tuzları: Gear serisi, %5 (50 mg/mL) nikotin tuzları içeren e-likitler kullanır. Bu, daha hızlı nikotin tatmini sağlar ve sigara bırakma sürecinde yardımcı olabilir.
  5. Taşınabilirlik: Hafif ve taşınabilir bir tasarıma sahiptir.

Vozol gear 10000 Puff Sigara

Özellikler:
10.000 puff’a kadar. (20ml)
USB Type-C kablosuyla şarj edilebilir. (dahil değildir)
500 mAh güçlendirilmiş pil.
45 dakika da full şarj.

• Mesh Bobin ile %50 Daha Zengin Tat
• %80 PCR Malzemesi
• Yumuşak Ağızlık Kısmı
• Type-C İle Şarj
• 10.000 Çekim Ömrü

Vozol 1000 fiyatları, 500 TL ile 600 TL arasında değişir.

Vozolfiyati.com’u tercih ederseniz Vozol Gear 10000 puff bar için sadece 525 TL ödersiniz.

Bu ürünün çok sayıda farklı aroma seçenekleri bulunur.

Çok sayıda seçenek olmasına karşın bu seçeneklerin fiyatları arasında farklılık yoktur veya çok azdır. Dolayısıyla kullanıcılar, uygun fiyat avantajı ile diledikleri aromaları tercih edebilmektedir.

Kampanya dönemlerinde farklı olabilir. Buna ek olarak enflasyon nedeniyle de fiyatlar değişebilir.

Kampanya dönemlerinde farklı olabilir. Buna ek olarak enflasyon nedeniyle de fiyatlar değişebilir.