Vozol 12000

Vozol 12000 puff sigara, içerdiği nikotin ile sigara bırakmayı kolay hale getirmektedir. Ayrıca farklı aroma seçenekleri ile kullanıcıların bu süreçte farklı bir deneyim yaşamasını da mümkün kılmaktadır.

Vozol 12000
Filtreleri Göster

Gösterilen sonuç sayısı: 14

Gösterilen sonuç sayısı: 14

Vozol Star 12000 Sigara Nedir

Yeterli seviyede içerdiği nikotin ile kullanıcıların bu ihtiyaçlarını karşılar ve onları sigaranın zararlı etkilerinden korur.

Vozol 12000 Ne İşe Yarar?

Vozol markasının çıkardığı ve kullanım ömrü olan bu ürün, nikotin ve özel aromalar içerir. Nikotin ve ilgili tatlar, ürünün içerisindeki sıvıda bulunur. Ürün kullanılmaya başlandığında ısıtıcı devreye girer ve sıvının buharlaşmasını sağlar. Oluşan buhar ise tıpkı sigara dumanı gibi kullanılır.

Kullanıcılar, her nefesi içlerine çektiklerinde nikotinin verdiği keyfi yaşar. Ayrıca özel tatlarla bu deneyimlerine çok daha özel bir keyif katarlar. Bütün bu süreçte yanma olayı gerçekleşmez ve yanma kaynaklı zararlı maddeler ve etkiler oluşmaz.

Vozol 12000 Aromaları

Aroma seçenekleri, kullanıcıların beklentilerini karşılayacak kadar farklı seçeneklere sahiptir. Büyük kısmını meyve aromaları oluştursa da bunların haricinde farklı seçenekler de vardır.

Grape Ice, Mixed Berries, Blueberry Storm, Peach Mango Watermelon ve Bluearzz Ice en fazla tercih edilen seçeneklerdir.

Aromaların bazıları boğazda güzel bir tat bırakırken, bazıları ise ferahlatıcı etki yapmaktadır. Kullanıcılar tamamen kendi damak tatlarına ve zevklerine göre bunlardan uygun olanları tercih edebilmektedir.

Vozol 12000 Puff Fiyatı

660 TL’dir. Ürünün fiyatı, enflasyon başta olmak üzere farklı etkenlere göre zaman içerisinde değişebilir.

Farklı aroma seçeneklerine sahiptir. Tercih edilecek aroma, fiyatları etkilemektedir. Bütün aromaların fiyatların aynıdır.

Sık Sorulan Sorular

Puff 12000 Tek Kullanımlık Mı?

Kullan at modeli bir üründür. Uzun süreli bir deneyim sağlar, ancak bu süre sonunda ürünün içerisindeki sıvı biter. Sıvının bitmesi ile birlikte kullanıcılara yanık tadı gelmeye başlar. Böylece ürün ömrünü tamamlar.

Vozol 12000 Kaç Günde Biter?

Kullanım yoğunluğuna bağlı olarak 20-45 gün arasında biter. Yoğun kullanımda 20 günde biterken, ortalama kullanımda ise bir aydan daha fazla dayanır.

Vozol 12000 Sağlığa Zararlı Mı?

Sıvının buhar hale getirilmesi ile çalışır. Sıvı içerisinde sadece nikotin ve özel aromalar vardır. Bu yönüyle klasik sigaralardaki katran ve türevleri ya da sağlığa zararlı diğer maddeler, Vozol içerisinde yer almazlar. Gerçek sigaraya göre çok daha güvenlidir.

Vozol Puff 12000 Kaç TL?

600 TL ile 700 TL arasındadır. Farklı aroma seçeneklerinde dahi fiyatlar değişmez.

Vozol 12000 Tekrar Doldurulur Mu?

Tek kullanımlık bir üründür ve yeniden doldurulması söz konusu değildir. İçerisindeki likit bittiğinde, bu ürünün kullanım ömrü dolmuş kabul edilir.

Hangi Şarj Kablosu Kullanılmalı?

Bu ürün, Type-C kablosu ile şarj edilir. Şarj ve batarya konusunda sorun yaşamamak için orijinal kablosunun ya da yüksek kalitedeki bir kablonun kullanılması gerekir. Aksi durumda batarya ve şarj problemleri yaşanabilir.